Σκάνδαλο ΣΑΠΑ: Σήμερα η απόφαση για τον Γ. Σιαηλή – Ζητά να εξαιρεθεί από το κοινό κατηγορητήριο

Σκάνδαλο ΣΑΠΑ: Σήμερα η απόφαση για τον Γ. Σιαηλή – Ζητά να εξαιρεθεί από το κοινό κατηγορητήριο

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο, που συνεδριάζει στην Πάφο, ανακοινώνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι την απόφασή του στην προδικαστική ένσταση που ήγειρε ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημοτικού Σύμβουλου του Δ. Πάφου Γιώργου Σιαηλή, δικηγόρος Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, για να εξαιρεθεί από το κοινό κατηγορητήριο με τους υπόλοιπους κατηγορουμένους στην υπόθεση ΣΑΠΑ.

Ο κ. Αλεξάνδρου στην προηγούμενη δικάσιμο εξήγησε στο Κακουργιοδικείο πως η σύνταξη του κατηγορητηρίου έγινε κατά παράβαση του σχετικού νόμου της ποινικής δικονομίας και παραβιάζει –όπως ανέφερε - τις αρχές της δίκαιης δίκης.

Δεν μπορούμε, είπε, να καταναλώσουμε αρκετό χρόνο στο Κακουργιοδικείο χωρίς να ακούγεται η μαρτυρία που να αφορά εμάς και να αφορά άλλους.

Η Κατηγορούσα Αρχή εκπροσωπείται από τον δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Αριστείδη.

Η ακροαματική διαδικασία για τους πρώην δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Μιχαηλίδη, Ευστάθιο Ευσταθίου και Βάσο Βασιλείου έχει οριστεί για τις 20 Απριλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE