ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Φέρεται να ανέκοψε την πορεία του Κυριάκου ο 55χρονος

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Φέρεται να ανέκοψε την πορεία του Κυριάκου ο 55χρονος

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση, η οποία συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (3/6) στην επαρχία Αμμοχώστου, έχασε τη ζωή του ο 32χρονος Κυριάκος Καβάζη, από τη Σωτήρα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 5.15 το απόγευμα, στην οδό Σωτήρας, στο Παραλίμνι. 

Συγκεκριμένα, ενώ ο άτυχος 32χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα στην οδό Σωτήρας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 55χρονος, στην αντίθετη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 55χρονος οδηγός αυτοκινήτου, φέρεται να επιχείρησε να κινηθεί με στροφή δεξιά προς παρακείμενο υποστατικό, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να συγκρουστεί με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 32χρονος.

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου μεταφέρθηκε και ο 55χρονος, η κατάσταση της υγείας του οποίου είναι εκτός κινδύνου.

Τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.