ΚΥΠΡΟΣ: Ηγουμένη είδε να κλέβουν από την μονή της Αγίας Θέκλης - Τους εντόπισαν σχεδόν δύο μήνες μετά

ΚΥΠΡΟΣ: Ηγουμένη είδε να κλέβουν από την μονή της Αγίας Θέκλης - Τους εντόπισαν σχεδόν δύο μήνες μετά

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησε την Κυριακή (2/6) η αστυνομία σχετικά με υπόθεση κλοπής σταυρού από εκκλησία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 31 Μαρτίου, καταχωρήθηκε καταγγελία από την ηγουμένη της μονής Αγίας Θέκλης στην Μοσφιλωτή, ότι την ίδια ημέρα άγνωστοι έκλεψαν από τη μονή έναν ξύλινο σταυρό με χρυσές λεπτομέρειες, αξίας 7.000 ευρώ.

Την Κυριακή (2/6) το απόγευμα, μέλη της αστυνομία, στη βάση αξιολόγησης μαρτυρίας, συνέλαβαν δύο άτομα ως ύποπτα για την υπόθεση.

Πρόκειται για έναν άντρα 47 ετών, από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, και μια γυναίκα, επίσης 47 ετών, από χωρίο της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου.

Οι δύο φέρονται να παραδέχθηκαν ενοχή.

Αναμένεται να οδηγηθούν την Δευτέρα (3/6) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE