ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτο μεγάλο τεστ αντοχής για ΓΕΣΥ

Πρώτο μεγάλο τεστ αντοχής για ΓΕΣΥ

Το Σάββατο (1/6) έκανε πρεμιέρα το Γενικό Σχέδιο Υγείας, ωστόσο το πρώτο μεγάλο τεστ αντοχής στο σύστημα, δίνεται την Δευτέρα (3/6).

Και αυτό γιατί κατά το Σαββατοκύριακο, δεν υπήρξε μεγάλος όγκος συναλλαγών, ενώ από την Δευτέρα (3/6) οι ιατρικές πράξεις αναμένεται ότι θα είναι κατά πολύ αυξημένες. 

Φόβοι εκφράζονται ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα με το σύστημα πληροφορικής, λόγω των αυξημένων συναλλαγών από τους δικαιούχους και ίσως της μη γνώσης στον χειρισμό του.

Ωστόσο, οργανισμός Ασφάλισης Υγείας(ΟΑΥ) και Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), δηλώνουν πανέτοιμοι για αντιμετώπιση των ενδεχόμενων προβλημάτων που πιθανόν να προκύψουν. 

Από την Δευτέρα (3/6) λειτουργούν και τα αυτονομημένα πρώην κρατικά νοσηλευτήρια, τα κλινικά εργαστήρια, αλλά και τα διαγνωστικά κέντρα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top