ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Στην τελευταία της κατοικία η άτυχη Χρυστάλλα - Παράκληση της οικογένειάς της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Στην τελευταία της κατοικία η άτυχη Χρυστάλλα - Παράκληση της οικογένειάς της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κηδεύεται η 35χρονη Χρυστάλλα Κουμούσιη, από την Κάτω Πάφο, που το Σάββατο (1/6) έχασε τη ζωή της σε τροχαίο ατύχημα.

Την Δευτέρα (3/6) και η ώρα 16:00 κηδεύεται από τον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο η άτυχη Χρυστάλλα.

Παράκληση της οικογένειας είναι τα στεφάνια και τα λουλούδια να είναι λευκά, ενώ ενημερώνει ότι δεν θα γίνονται εισφορές. 

Θυμίζουμε ότι η Χρυστάλλα έχασε τη ζωή της γύρω στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου (1/6), όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα της 35χρονης συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος, στην οδό Πριάμου στην Πάφο.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου η 35χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο 27χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Χειρουργικό Τμήμα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE