Ράγισε καρδιές για τον Σεργιανόπουλο η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Ράγισε καρδιές για τον Σεργιανόπουλο η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε στους «Δύο Ξένους», ενώ αναφέρθηκε και στον Νίκο Σεργιανόπουλο.

«Και στους Δύο Ξένους και σε άλλα σίριαλ πήρα πραγματικά καλά λεφτά, όχι αυτά τα χρυσά πακέτα που ακούγεται πως πήραν άλλοι. Ήταν καλές εποχές τότε, αλλά τώρα έχει αγριέψει πολύ το σκηνικό», ανέφερε η ηθοποιός στην εφημερίδα «RealNews»

Για τον ρόλο της Μίνας: «Ηταν μεγάλη έκπληξη για μένα η πρόταση – πρόσκληση του Αλέξανδρου, λίγο μετά τη Λάμψη όπου έπαιζα. Μου εμπιστεύτηκε το ρόλο της Μίνας και τον καταχάρηκα γιατί ήταν φτιαγμένος με πολύ μεράκι».

Για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Αχ ο Νίκος! Ήταν ξεχωριστό πλάσμα ο Νίκος! Γλυκός, τρυφερός, ευγενής. Παίζαμε μαζί, αλλά κάναμε παρέα και εκτός πλατό. Είχε χιούμορ βιτριολικό, αυτοσαρκασμό. Είχε μια υπέροχη ψυχή και μας λείπει».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα στη Γενεύη για την επανέναρξη του διαλόγου

ΠτΔ: Θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα στη Γενεύη για την επανέναρξη του διαλόγου

Θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την επανέναρξη του διαλόγου στο Κυπριακό, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι "σε πολύ λίγες ώρες μεταβαίνω στη Γενεύη, γνωρίζοντας πολύ καλά τους στόχους και τις επιδιώξεις μας".

BEST OF TOTHEMAONLINE