Tρολάρουν τον Βίτορ Περέιρα

Tρολάρουν τον Βίτορ Περέιρα

Ο Βίτορ Περέιρα κατάφερε σε ένα ακόμα εκτός έδρας ντέρμπι του Ολυμπιακού να γίνει αντικείμενο συζήτησης και τρολαρίσματος στα social media για την συμπεριφορά του. Και δεν αναφερόμαστε στο κοουτσάρισμά του βεβαίως βεβαίως.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, πριν από μερικές μέρες συνελήφθη από τον φακό να κάνει χειρονομίες προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού μπροστά στη Θύρα 13 της Λεωφόρου. Τότε είχε πει πως είχε πάει να επιθεωρήσει τα δίχτυα.

Χθες στο ΟΑΚΑ, μόλις σημειώθηκε το γκολ του Ολυμπιακού έκανε ένα σπριντ που θα ζήλευε ακόμη και αθλητής του στίβου για να πανηγυρίσει, κάνοντας (και πάλι) άσεμνες χειρονομίες προς την πλευρά των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ.

Λίγο αργότερα τα social media πήραν φωτιά, με πρωταγωνιστή των σχολίων τον Πορτογάλο προπονητή. «Ο Περέιρα πάλι να ελέγξει το γήπεδο πήγε;», αναρωτιέται ένας χρήστης στο twitter. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE