Σοκαρισμένος από το θάνατο του Ξενίδη και ο Τιμούρ – Τι δήλωσε

Σοκαρισμένος από το θάνατο του Ξενίδη και ο Τιμούρ – Τι δήλωσε

Σοκαρισμένος και συγκλονισμένος από τον αδόκητο χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή του, Γιώργου Ξενίδη ήταν ο Τιμούρ Κεσπάγια, μιλώντας στον Super Sport FM.

Ο Γεωργιανός τεχνικός της Ανόρθωσης ανέφερε τα εξής:

«Δεν είναι καλή αυτή η μέρα. Είναι δύσκολο για μένα να μιλώ για ένα νέο παιδί που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Τον ήξερα από την Ελλάδα, τον είχα και ποδοσφαιριστή στην Ανόρθωση.

Δεν ξερω τι να πω. Θελω να πάω στην κηδεία, αλλά είναι δύσκολο, αφού απ΄ ότι έμαθα θα γινει σήμερα το απόγευμα.

Με τον Γιώργο είχαμε πολύ καλή συνεργασία, συνδέθηκε πολύ με την Ανόρθωση και ήταν εξαιρετικό παιδί. Πέρασε πολύ καλά στην Κύπρο και συνδέθηκε με τον κόσμο και είχαμε πολύ καλή επαφή.

Ο Γιώργος συνέβαλε κι αυτός στις επιτυχίες της Ανόρθωσης. Ένιωθε πολύ έντονα για την ομάδα και ήταν πάντα ευχάριστη παρέα. Δυστυχώς όμως έφυγε έτσι ξαφνικά. Αιωνία του η μνήμη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE