Κατέρρευσε η παραγωγή αυτοκινήτων στη Βρετανία – Έκλεισαν εργοστάσια για ένα Brexit που δεν έγινε ποτέ

Κατέρρευσε η παραγωγή αυτοκινήτων στη Βρετανία – Έκλεισαν εργοστάσια για ένα Brexit που δεν έγινε ποτέ

Η παραγωγή αυτοκινήτων στη Βρετανία κατέρρευσε τον περασμένο μήνα και σημείωσε τη μεγαλύτερη μείωσή της από τη παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση καθώς τα εργοστάσια έκλεισαν για ένα Brexit που ποτέ δεν έγινε, σύμφωνα με στοιχεία του κλάδου που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Ο σύνδεσμος κατασκευαστών και εμπόρων αυτοκινήτων SMMT ανακοίνωσε ότι η παραγωγή αυτοκινήτων μειώθηκε κατά 44,5% σε ετήσια βάση στα 70.971 οχήματα τον Απρίλιο, που είναι η μεγαλύτερη πτώση εδώ και ακριβώς δέκα χρόνια, όταν η Βρετανία βρισκόταν σε ύφεση.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE