Πώς καλωσόρισαν τον Τραμπ στο Λονδίνο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πώς καλωσόρισαν τον Τραμπ στο Λονδίνο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η εικόνα ενός τεράστιου ανδρικού μορίου χαραγμένου στον κήπο ενός σπιτιού και με το όνομά του να φιγουράρει δίπλα ήταν το πρώτο που αντίκρισε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά την άφιξη του προεδρικού αεροσκάφους AirForce One στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ στη Βρετανία.

Δράστης της πρωτότυπης διαμαρτυρίας κατά της άφιξης του Ρεπουμπλικανού προέδρου στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένας 18χρονος φοιτητής ονόματι Όλι Νανκέροου, που θέλησε με τον τρόπο αυτό να καταγγείλει τις απόψεις του Τραμπ για την κλιματική αλλαγή, την απόφασή του να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη Συμφωνία των Παρισίων για το κλίμα και την επίμονη άρνησή του να λάβει μέτρα για την αποτροπή της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Η εικόνα του τεράστιου πέους στο πατρικό του 18χρονου στο Χάρφιλντ Χηθ, συνοδεύεται από το μήνυμα «γεια σου Τραμπ». «Μαντέψτε ποιος ήταν απασχολημένος σήμερα για να κουρεύει στο γκαζόν ένα σκληρό μήνυμα για τον Τραμπ», έγραψε ο φοιτητής στο Twitter.

Ενώ σ’ ένα γειτονικό χωράφι σχημάτισε την εικόνα μιας πολικής αρκούδας με το μήνυμα: «η κλιματική αλλαγή είναι αληθινή»...

Βρετανοί διαδηλωτές ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στον Τραμπ, προγραμματίζοντας μεγάλες πορείες ειδικά αύριο στο Λονδίνο κι άλλες μεγαλουπόλεις.


Μάλιστα κοντά στις περιοχές όπου θα βρεθεί στη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής του ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος των ΗΠΑ, θα υψώσουν και πάλι στον ουρανό το «μωρό Τραμπ», το μπαλόνι που τον απεικονίζει οργισμένο να φορά πάνες και το οποίο είχαν χρησιμοποιήσει και κατά την περσινή του επίσκεψη στη χώρα.

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE