Στην Επ. Οικονομικών το Ταμείο Αλληλεγγύης και η συμφωνία Εκκλησίας-Κράτους

Στην Επ. Οικονομικών το Ταμείο Αλληλεγγύης και η συμφωνία Εκκλησίας-Κράτους

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να γίνει μια πρώτη ουσιαστική συνάντηση, συζήτηση μεταξύ της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών κα των μελών του Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας Κύπρου, για συζήτηση των θεμάτων, με τα οποία ασχολείται το Συμβούλιο, είπε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής Άγγελος Βότσης.

 
Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής  Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού, ο κ. Βότσης είπε ότι το Συμβούλιο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας Κύπρου, είναι το Συμβούλιο το οποίο έχει διοριστεί από την Προεδρία για να συμβουλεύει την Κυβέρνηση για θέματα που αφορούν την οικονομία και ιδιαίτερα την ανταγωνιστικότητα της κυπριακής οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE