«Έκλεισε» ο Μεντί

«Έκλεισε» ο Μεντί

Ο Φερλάν Μεντί πρέπει ήδη να θεωρείται παίκτης της Ρεάλ. Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως υπάρχει ήδη συμφωνία για την αγορά του Γάλλου αριστερού μπακ από τη Λιόν για 55 εκατ. ευρώ.

Ο 24χρονος άσος θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει μέχρι το 2025.

Ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζινεντίν Ζιντάν και θα ανταγωνιστεί με τον Μαρσέλο για τη θέση στο βασικό σχήμα.

Φέτος ο πρώην άσος της Χάβρης, που έχει ρίζες από τη Σενεγάλη, είχε 44 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE