LIFESTYLE

Οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία του Πάνου Ζάρλα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία του Πάνου Ζάρλα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H κηδεία του άτυχου Πάνου πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη (4/6) και ήδη έχουν ξεκινήσει να δημοσίευονται οι πρώτες φωτογραφίες.

Όπως θα δείτε και στην πιο κάτω φωτογραφία, η κηδεία του αγαπημένου Πάνου Ζάρλα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (4/6) στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Στύψης. 

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα ελλαδικά μέσα από την Δευτέρα (3/6), η μητέρα του άτυχου Πάνου, αναχώρησε με το καράβι από το λιμάνι του Πειραιά για Μυτιλήνη.

Το καράβι έδεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης με συγγενείς τους, την Στέλλα Μιζεράκη, την Αθηνά Χρυσαντίδου άλλα και φίλους του να ακολουθούν τη νεκροφόρα. 

Να σημειώσουμε επίσης ότι η μητέρα του εκλιπόντος, Στέλλα Νικολάου, με ανάρτησή της στο Facebook αποκάλυψε την τελευταία του επιθυμία. 

Συγκεκριμένα, έγραψε: Ο Πάνος Ζάρλας λάτρευε τα παιδιά! Επιθυμία του λοιπόν και της οικογένειάς του αντί στεφάνων στη μνήμη του τα χρήματα να συγκεντρωθούν για τη βοήθεια του μικρού κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί».

Δείτε τις πρώτες εικόνες:

*Φωτογραφίες από youweekly.gr

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top