Αγγελίδης: «Νέα ανανέωση προσωποκράτησης για 35χρονο» - Αναζητούνται τρεις γυναίκες που μιλούσαν με «Ορέστη»

Αγγελίδης: «Νέα ανανέωση προσωποκράτησης για 35χρονο» - Αναζητούνται τρεις γυναίκες που μιλούσαν με «Ορέστη»

Σε δηλώσεις του από την Κόκκινη Λίμνη, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας επιβεβαίωσε τον εντοπισμό σορού στην βαλίτσα που ανασύρθηκε την Τρίτη (4/6).

Χαρακτήρισε τον εντοπισμό της βαλίτσας ως πολύ σημαντική εξέλιξη για την υπό διερεύνηση υπόθεση και σημείωσε ότι θα ακολουθούσουν όλες οι απαραίτητες έρευνες.

Ανέφερε ότι υπάρχουν υποψίες για την ταυτότητα του θύματος αλλά δεν θα γίνουν άλλες αναφορές.

Λήφθηκαν ήδη 600 καταθέσεις και μεγάλος αριθμός τεκμηρίων, ενώ χαρακτήρισε την υπόθεση ως πολύ σοβαρή με μεγάλο όγκο ανακριτικού έργου.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι με την λήξη του σχετικού διατάγματος κράτησής του 35χρονου, αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο για έκτη ανανέωση.

Σε μια άλλη εξέλιξη, να αναφέρουμε ότι από έρευνες του Τμ. Καταπολέμησης Εγκλήματος, εντοπίστηκαν συνομιλίες του «Ορέστη» με τρεις στο Badoo και οι Αρχές αναζητούν αν βρίσκονται σε άλλη χώρα.  Οι τρεις γυναίκες δεν βρίσκονται στην λίστα με τα ελλείποντα πρόσωπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE