ΛΑΡΝΑΚΑ: Ο ένας κρίσιμα στο Νοσοκομείο και ο άλλος με χειροπέδες- Συνελήφθη ο 44χρονος που «έσπασε στο ξύλο» 46χρονο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ο ένας κρίσιμα στο Νοσοκομείο και ο άλλος με χειροπέδες- Συνελήφθη ο 44χρονος που «έσπασε στο ξύλο» 46χρονο

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 44χρονος που φέρεται να ξυλοφόρτωσε 46χρονο το απόγευμα της Δευτέρας 3/6 στη Λάρνακα.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας  αναφέρει ότι πρόσωπο ηλικίας 44 ετών, συνελήφθη την Τρίτη 4/6 με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εντοπισμού τραυματισμένου προσώπου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, 46χρονος εντοπίστηκε τραυματισμένος το απόγευμα της Δευτέρας 3/6 στην οικία όπου διαμένει στη Λάρνακα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε, ότι φέρει εγκεφαλική αιμορραγία.

Στη συνέχεια και λόγω της κατάστασης της υγείας του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Το τελευταίο αντίο στη μητέρα και στα τρία παιδιά - Η παράκληση των συγγενών

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Το τελευταίο αντίο στη μητέρα και στα τρία παιδιά - Η παράκληση των συγγενών

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα φίλοι και συγγενείς στην μητέρα και τα τρια παιδιά που έχασαν την ζωή τους στην φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE