Σύμφωνα με τον ΟΑΥ, 5167 επισκέψεις σε ιατρούς του ΓΕΣΥ την Τρίτη 4/6

Σύμφωνα με τον ΟΑΥ, 5167 επισκέψεις σε ιατρούς του ΓΕΣΥ την Τρίτη 4/6

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας ενημερώνει για τους αριθμούς επισκέψεων σε ιατρούς, τους αριθμούς εκτελέσεων συνταγών φαρμάκων και εργαστηριακών εξετάσεων, παραπεμπτικών σε ΕΙ και απαιτήσεων για επισκέψεις και για άλλες δραστηριότητες, που αφορούν την ημέρα 04/06/19 μέχρι τις 17:00 το απόγευμα

 
Σύμφωνα με τον ΟΑΥ το σύνολο επισκέψεων δικαιούχων σε ιατρούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα είναι 5167, οι παραγγελίες εργαστηριακών εξετάσεων είναι 1671, οι συνταγές Φαρμάκων που εκδόθηκαν είναι 3570. τα παραπεμπτικά προς ΕΙ είναι 1296, το σύνολο των εκτελέσεων συνταγών φαρμάκων είναι 2064, το σύνολο των εκτελέσεων εργαστηριακών εξετάσεων ήταν 278.

Το σύνολο απαιτήσεων για επισκέψεις και για άλλες δραστηριότητες από καταλόγους δραστηριοτήτων τους είναι 1044.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.