Ο ΚΟΑ παραχώρησε στην Ομόνοια το Μακάρειο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Ο ΚΟΑ παραχώρησε στην Ομόνοια το Μακάρειο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό του Συμβούλιο στη συνεδρία της 1ης Ιουνίου αποφάσισε να παραχωρήσει στο σωματείο Ομόνοια Λευκωσίας  για χρήση το Μακάρειο Στάδιο στο σωματείο, στην κατάσταση που το Μακάρειο Στάδιο βρίσκεται σήμερα, για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020.

 
 Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται πως το ΔΣ του ΚΟΑ κατέληξε στην ομόφωνη απόφαση αφού μεταξύ άλλων έλαβε υπόψη του τις επισημάνσεις της Αστυνομίας Κύπρου οι οποίες περιέχονται σε επιστολή της ημερομηνίας 30.05.2019.
 
Αναφέρεται περαιτέρω ότι προϋπόθεση παραχώρησης χρήσης του Σταδίου στο σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ αποτελεί η ικανοποίηση από το σωματείο των επισημάνσεων που θέτει ή θα θέσει η Αστυνομία για διεξαγωγή των αγώνων του σωματείου στο Μακάρειο Στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE