«Κατά 75% υπογράφει στους Νετς ο Ίρβινγκ»

«Κατά 75% υπογράφει στους Νετς ο Ίρβινγκ»

Το Μπρούκλιν και οι Νετς είναι ο πιο πιθανός προορισμός του Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος αναμένεται να αφήσει τους Σέλτικς αυτό το καλοκαίρι.

Σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Κάιρι Ίρβινγκ από τους Σέλτικς.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Fox Sports, Colin Cowherd, ο έμπειρος γκαρντ σκέφτεται πολύ σοβαρά να μετακομίσει στο Μπρούκλιν και τους Νετς, δίνοντας ένα ποσοστό 75%.

«Ο Κάιρι Ίρβινγκ κλίνει κατά 75% να υπογράψει στους Μπρούκλιν Νετς», ανέφερε ο Αμερικανός δημοσιογράφος.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Ένταλμα σύλληψης εναντίον 30χρονου - Κρίνεται επικίνδυνος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Ένταλμα σύλληψης εναντίον 30χρονου - Κρίνεται επικίνδυνος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές

Σχετικά με το χθεσινό επεισόδιο όπου εντοπίστηκε ένα πρόσωπο τραυματισμένο με τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι, σήμερα το ΤΑΕ Λάρνακας κατόπιν εξετάσεων προχώρησε σε ταυτοποίηση του δράστη και εκδόθηκε εντάλμα σύλληψης εναντίον 30 χρόνου Ελληνοκυπρίου για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, πράξεων που αποσκοπούν στην πρόκληση βαρείας σωματικής βλάβης, τραυματισμού, ληστείας και μαχαιροφορίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE