Στον Προμαχώνα ο Ψάλτης, ζήτησαν ΔΑΝΕΙΣΜΟ Κατσαντώνη!

Στον Προμαχώνα ο Ψάλτης, ζήτησαν ΔΑΝΕΙΣΜΟ Κατσαντώνη!

Ο Πάρης Ψάλτης, που έπαιζε στον Ερμή την περασμένη σεζόν, υπέγραψε χθες συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του σε μερικά παιχνίδια ο Κύπριος παίχτης, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας του. 

Πληροφορίες φέρουν τον ηγέτη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Χριστόφορο Τορναρίτη να έχει ζητήσει από τον ΑΠΟΕΛ να τους δανείσουν για την επόμενη χρονιά τον επιθετικό Αντρέα Κατσαντώνη.

Πρόκειται για το παιδί που είχε απασχολήσει έντονα την επικαιρότητα πέρσι το Καλοκαίρι, όταν αποφάσισε να φύγει από την Ομόνοια και να εγγραφεί ως… ερασιτέχνης στον ΑΠΟΕΛ.

Την περασμένη σεζόν ήταν ο κορυφαίος παίχτης της γαλαζοκίτρινης ομάδας στο πρωτάθλημα Κ-19.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE