Nτανίλο, Βασιλειάδης κι ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ μάλλον φεύγουν δανεικοί…

Nτανίλο, Βασιλειάδης κι ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ μάλλον φεύγουν δανεικοί…

Σε μερικές μέρες αρχίζει η προετοιμασία του Απόλλωνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι γνωστό ότι επιστρέφουν στο Κολόσσι οι Ματία Σπόλιαριτς, Αντρέας Καρώ και Ιωάννης Πίττας. 

Θα είναι παρόντες στην έναρξη των προπονήσεων, θα συμπεριληφθούν φυσικά και στην αποστολή για την Αυστρία (21/7).

Μερικά άλλα παιδιά, που έγραψαν μερικές συμμετοχές με την επαγγελματική ομάδα την περασμένη σεζόν, ενημερώθηκαν ότι αν είναι γεμάτο το ρόστερ δεν θα πάνε προετοιμασία εκτός Κύπρου.

Μιλάμε για τους Ντανίλο Σπόλιαριτς, Κωνσταντίνο Παπαμιχαήλ και Γιάννη Βασιλειάδη, οι οποίοι το πιθανότερο είναι να πάνε να παίξουν δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Το ίδιο ισχύει και για τον 21χρονο τερματοφύλακα Μιχάλη Παπαστυλιανού, ο οποίος ήταν τρίτος τερματοφύλακας τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE