ΚΑΙΡΟΣ: Επιστρέφουν για λίγο οι βροχές

ΚΑΙΡΟΣ: Επιστρέφουν για λίγο οι βροχές

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Τετάρτης (5/6) θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη ελαφρά βροχή κυρίως στα ανατολικά. Στην ατµόσφαιρα αρχικά θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και παροδικά τοπικά στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά τοπικά στα δυτικά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, στα βόρεια και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη (6/6) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί, και στα νότια και ανατολικά παράλια νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ και τοπικά στα δυτικά και νοτιοδυτικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (7/6), το Σάββατο (8/6) και την Κυριακή (9/6) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη την Παρασκευή, το Σάββατο αναµένεται µικρή άνοδος µε τις θερµοκρασίες της Κυριακής να παραµένουν στα ίδια περίπου επίπεδα µε το Σάββατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE