ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε ο 25χρονος καταζητούμενος - Φέρεται να είχε εγκλωβισμένη τη συμβία του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε ο 25χρονος καταζητούμενος - Φέρεται να είχε εγκλωβισμένη τη συμβία του

Συνελήφθη 25χρονος που καταζητείτο για διερευνώμενη υπόθεση Αρπαγής ή απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό του και Κοινής επίθεσης.

Αναφορικά με Αστυνομική Ανακοίνωση, ημερομηνίας 3 Ιουνίου, 2019, η οποία αφορούσε σε πρόσωπο ηλικίας 25 ετών, που καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση Αρπαγής ή απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό του και Κοινής επίθεσης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 16/05/2019 και 30/05/2019, στην Λεμεσό, ο 25χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη την Τρίτη (4/6) από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε την Τετάρτη (5/6) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα προσωποκράτησης για χρονική περίοδο έξι ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Θυμίζουμε ότι ανέφερε έγκυρη πηγή στην ιστοσελίδα μας ο 25χρονος για 15 μέρες φέρεται να είχε κλειδωμένη σε υποστατικό τη συμβία του και η οποία κατάφερε να δραπετεύσει, καταγγέλλοντας παράλληλα την υπόθεση στην Αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE