ΚΥΠΡΟΣ: Θα διορίστει Συντονιστική Επιτροπή για άδεια παραγωγής φαρμακευτικής κάνναβης

ΚΥΠΡΟΣ: Θα διορίστει Συντονιστική Επιτροπή για άδεια παραγωγής φαρμακευτικής κάνναβης

Μετά την ψήφιση των περί Ναρκωτικών Φαρμάκων και Ψυχοτρόπων Ουσιών (Φαρμακευτική Κάνναβη) Κανονισμών του 2019 από την Βουλή των Αντιπροσώπων, το Υπουργικό Συμβούλιο προχώρησε σε νέα βήματα. 

Συγκεκριμένα το Υπουργικό Συμβούλιο, ενέκρινε την Τετάρτη (5/6) την πρόταση που κατέθεσε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου και αφορά στον διορισμό Συντονιστικής Επιτροπής, η οποία θα έχει την ευθύνη αξιολόγησης των προσώπων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για άδεια παραγωγού φαρμακευτικής κάνναβης, σύμφωνα με τις πρόνοιες των σχετικών Κανονισμών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου αποτελεί ακόμα ένα βήμα για την υλοποίηση της σχετικής νομοθεσίας, προωθώντας παράλληλα τους τομείς της Έρευνας και της Ανάπτυξης στην Κύπρο, αλλά και την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στη χώρα μας με πολλαπλά οφέλη για την κυπριακή οικονομία.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE