Υπ. Δικαιοσύνης: «Έντιμα θα δουλέψω και εύχομαι να αξιωθώ να φανώ αντάξιος των προσδοκιών...»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Έντιμα θα δουλέψω και εύχομαι να αξιωθώ να φανώ αντάξιος των προσδοκιών...»

Έντιμα θα δουλέψω και εύχομαι να αξιωθώ να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του κυπριακού λαού, που αξίζει της καλύτερης μεταχείρισης, είπε ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών στην πρώτη, εθιμοτυπική, παρουσία του στη συνεδρία της. 

Ο κ. Σαββίδης ανέφερε ότι έγινε έργο από τον προκάτοχό του, το οποίο θα συνεχίσει και θα διευρύνει.

Ο κ. Σαββίδης διαβεβαίωσε περαιτέρω την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών ότι η πρόθεση του είναι να λειτουργήσει συναινετικά τόσο με το κοινοβούλιο όσο και με τα κόμματα.

Της συνάντησης του με την Επιτροπή Νομικών, προηγήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη κατά την οποία ο Πρόεδρος του νομοθετικού σώματος ενημέρωσε τον νέο Υπουργό για τη θεσμική λειτουργία της Βουλής και για την πρόθεση του να εφαρμόζει τον κανονισμό της Βουλής και τις συνταγματικές διατάξεις που αφορούν το νομοθετικό έργο.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.