ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οριστικό για Μπουφόν – Το μήνυμα της ομάδας και η δήλωση του πορτιέρο

Οριστικό για Μπουφόν – Το μήνυμα της ομάδας και η δήλωση του πορτιέρο

Σύντομη, αποδείχθηκε η θητεία του Τζίτζι Μπουφόν στο Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους πρωταθλητές Γαλλίας, να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Ιταλό τερματοφύλακα.

Ο Τζίτζι, είχε συμβόλαιο για έναν χρόνο και επί της ουσίας, δεν ανανεώθηκε η οψιόν από το 1+1 που είχε υπογράψει του με τη γαλλική ομάδα. Πάντως, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι το συμβόλαιο του θα ανανεωθεί, αλλά ο Τόμας Τούχελ δεν επιθυμούσε rotation στους τερματοφύλακες και έτσι, άλλαξε η στάση απέναντι στον Ιταλό.

Στη θητεία του στην Πόλη του Φωτός, μέτρησε 25 συμμετοχές με την φανέλα της Παρί, ενώ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ.

«Κύριος σαν άνθρωπος και σαν συμπαίκτης. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του. Τον ευχαριστούμε» έγραψε η Παρί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σας ευχαριστώ για όλα όσα είχαν την ευκαιρία να ζήσω στο Παρίσι. Ήρθα με ενθουσιασμό και έμεινα ικανοποιημένος από τη ζεστασιά των οπαδών. Σήμερα που τελειώνει η θητεία μου, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Αλ Κελαϊφί, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο. Σας εύχομαι ότι καλύτερο και να γράψετε χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου» δήλωσε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ο Ιταλός τερματοφύλακας.

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: 40χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον αστυνομικού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες

Στην Κύπρο Μητσοτάκης και Ερντογάν στη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής

Εκπτώσεις: Πως να ξεχωρίσεις τις πραγματικές από τις πλασματικές - Όσα αναφέρει αρμόδιος στο «Τ»

Κύπρια κατέχει 12 πτυχία και δεν…σταματά: Η Μαρία μιλά στο «Τ» και εξηγεί ότι δεν υπάρχει ηλικία για την μόρφωση

Κατακλυσμός με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και βροχές - Πού και πότε αναμένονται



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top