«Καπάρωσε» το διπλό μεταγραφικό ΚΤΥΠΗΜΑ – Έρχονται να δώσουν άλλη… ΝΟΤΑ επιθετικά

«Καπάρωσε» το διπλό μεταγραφικό ΚΤΥΠΗΜΑ – Έρχονται να δώσουν άλλη… ΝΟΤΑ επιθετικά

Απάντησαν θετικά στην πρόταση που τους έγινε από τη Δόξα Κατωκοπιάς και έρχονται στην προσφυγική ομάδα για να κάνουν τη διαφορά στη νέα σεζόν, κυρίως από τον χώρο του κέντρου και μπροστά.

Ο λόγος για τον 24χρονο Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο, Λούκας Μπραμπίγια, ο οποίος στη λήξασα σεζόν ήταν στον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς και τον 25χρονο Πορτογάλο εξτρέμ, Ζε Βαλέντα, ο οποίος στη λήξασα αγωνιστική περίοδο ήταν στο δυναμικό της Βιζέλα.

Ο πρώτος είχε 15 συμμετοχές με 6 γκολ στην περίοδο που μας πέρασε με τη φανέλα του Απόλλωνα.

Ο δεύτερος είχε 33 συμμετοχές με 16 τέρματα.

Αναζητούν κοινή φόρμουλα τα ΗΕ ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης για το κυπριακό - Με δείπνο ξεκινούν οι συναντήσεις στη Γενεύη

Αναζητούν κοινή φόρμουλα τα ΗΕ ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης για το κυπριακό - Με δείπνο ξεκινούν οι συναντήσεις στη Γενεύη

Σε εξέλιξη βρίσκονται εντατικές προετοιμασίες, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών, για το κυπριακό. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος έλαβε την επιστολή-πρόσκληση από τον Αντόνιο Γκουτέρες, επεξεργάζεται μαζί με τους συνεργάτες του, όλα τα ενδεχόμενα και τα σενάρια, στα οποία η Λευκωσία θα πρέπει να προετοιμαστεί, για την πιο κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Επιδίωξη της ε/κ πλευράς, είναι η αποφυγή ενός ναυαγίου στο παρόν στάδιο, που αυτό θα συμβεί εάν η τουρκική πλευρά θέσει ευθέως την απαράδεκτη θέση, για λύση δύο κρατών.

Οι δύο παίκτες συμφώνησαν σε όλα με τη Δόξα Κατωκοπιάς και αναμένονται στην Κύπρο για τα τυπικά και να ανακοινωθούν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

BEST OF TOTHEMAONLINE