Πάμπος Χαριλάου: «Όλα κυλούν ομαλά μετά την παύση του Πολύζου»

Πάμπος Χαριλάου: «Όλα κυλούν ομαλά μετά την παύση του Πολύζου»

Μιλώντας στο τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, ο εκπρόσωπος τύπου του ΟΚΥπΥ, Πάμπος Χαριλάου, εξέφρασε την σταθερότητα που επικρατεί στον οργανισμό μετά από την παύση του Νίκου Πολύζου την Τετάρτη (5/6). 

Κληθείς να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΚΥπΥ, μετά την ανακοίνωση για πάυση του γενικού εκτελεστικού διευθυντή, Νικόλαου Πολύζου, ο κ. Πάμπος Χαριλάου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «όλα πλέον κυλούν ομαλά». 

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων «έγνοια μας είναι να ομαλοποιηθεί οσό το δυνατόν γίνεται η κατάσταση στον οργανισμό αλλά και να επιβεβαιώσω ότι μετά την παύση του Νίκου Πολύζου, δεν έχει επηρεαστεί καμία λειτουργία». 

Όσον αφορά το θέμα των ειδικευόμενων γιατρών τόνισε ότι πρόκειται για μία ειδική κατηγορία για την οποία βρίσκονται στα στάδια εξεύρεσης τρόπου με τον οποίο θα περαστεί στο σύστημα υγείας μιας και αφορά καθαρά τεχνικό θέμα. 

Ο κ. Πάμπος Χαριλάου δεν θέλησε να αναφερθεί ή να σχολιάσει περεταίρω την οποιαδήποτε εξέλιξη σε ότι αφορά την απομάκρυνση του Νίκου Πολύζου από τον ΟΚΥπΥ. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηνωμένα Έθνη: Κοινή συνάντηση ΠτΔ-Έρχιουρμαν-Ολγκίν στις 28 Ιανουαρίου

Ηνωμένα Έθνη: Κοινή συνάντηση ΠτΔ-Έρχιουρμαν-Ολγκίν στις 28 Ιανουαρίου

Κοινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκο Χρστοδουλίδη και του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν θα συγκαλέσει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στις 28 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE