Αρκετά εκνευρισμένοι στην ομάδα του Αναστασίου για… Βύντρα και Ατζαγκούν!

Αρκετά εκνευρισμένοι στην ομάδα του Αναστασίου για… Βύντρα και Ατζαγκούν!

Δεν αφήνουν περιθώριο παρερμηνείας στον Ατρόμητο για τις περιπτώσεις των Λουκά Βύντρα και Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Ούτε να σχολιάσουν δεν ήθελαν στον Ατρόμητο τη φημολογία και κατά συνέπεια τα δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας περί ενδιαφέροντος για τις περιπτώσεις των Λουκά Βύντρα και Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν με τον Γιάννη Αναστασίου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Ομόνοια, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι στην προκειμένη περίπτωση.

Οι Περιστεριώτες δεν θα έμπαιναν στη διαδικασία καν να συζητήσουν για έναν παίκτη που είναι μεν εγνωσμένης αξίας, αλλά είναι και 38 ετών, ενώ στην περίπτωση του Ατζαγκούν, ούτε ο ίδιος ο Γιάννης Αναστασίου δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον Νιγηριανό στην Κύπρο.

Μάλιστα, σε ερωτήσεις για το αν τελικά ισχύει το ενδιαφέρον, άνθρωποι εντός ομάδας παρουσιάστηκαν και αρκετά εκνευρισμένοι για τον τρόπο που χρεώνονται ονόματα στη μεταγραφική τους λίστα.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE