ΚΥΠΡΟΣ: Έφτασε παράνομα στο νησί με πλαστή ελληνική ταυτότητα

ΚΥΠΡΟΣ: Έφτασε παράνομα στο νησί με πλαστή ελληνική ταυτότητα

Στην σύλληψη 40χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση πλαστογραφίας , κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, εξασφάλιση εγγραφής με ψευδής παραστάσεις, παράνομη είσοδο στο έδαφος της ΚΔ και παράνομη παραμονή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του 40χρονου που κατάγεται από την Γεωργία και διαμένει στην Πάφο, εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του πλαστή ελληνική ταυτότητα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος από το 2005 – 2008 διέμενε στην Κυπριακή Δημοκρατία με διαφορετικά στοιχεία, υπέβαλε αίτηση για πολιτικό άσυλο, ωστόσο το αίτημα του απορρίφθηκε στις 3.5.2007.

Έκτοτε όπως διαφάνηκε παρέμεινε παράνομα στο έδαφος της ΚΔ μέχρι στις 11.6.2008 που αναχώρησε από την ΚΔ. Ακολούθως επέστρεψε.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE