ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΦΥΛΑΚΩΝ: Συνέλαβαν άλλον έναν δραπέτη - Παραμένει άφαντος ο πιο επικίνδυνος

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΦΥΛΑΚΩΝ: Συνέλαβαν άλλον έναν δραπέτη - Παραμένει άφαντος ο πιο επικίνδυνος

Άλλος ένας από τους δραπέτες του Μεταγωγών συνελήφθη την Πέμπτη (6/6) το μεσημέρι στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα, πρόκειται για τον κακοποιό που φέρεται να διέρρηξε την οικία του Λευτέρη Πανταζή που μαζί με άλλους τρεις, κατάφερε να αποδράσει από τις φυλακές την περασμένη Δευτέρα (3/6).

Πλέον καταζητείται ακόμη ένας από τους Αλβανούς κακοποιούς ο οποίος χαρακτηρίζεται από τις αρχές ως ο πιο επικίνδυνος από όλους ο οποίος είναι καταδικασμένος σε ισόβια για τη δολοφονία ενός σεφ στην Καισαριανή το 2012.

Η σύλληψη του τρίτου δραπέτη του Μεταγωγών έγινε στη Νέα Σμύρνη αφού οι αστυνομικοί αξιοποίησαν πληροφορία που έφτασε στο τμήμα Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής.

Η πληροφορία που έφτασε στην Ασφάλεια ανέφερε ότι ο καταζητούμενος (ένας από τους διαρρήκτες του σπιτιού του Λευτέρη Πανταζή) επρόκειτο να διαρρήξει διαμέρισμα στην οδό Βρυούλων στη Νέα Σμύρνη.

Ο 35χρονος ήταν άοπλος και κυκλοφορούσε με αλλαγμένα τα χαρακτηριστικά του (είχε αφήσει μούσι και φορούσε καπέλο) προκειμένου να μην τον αναγνωρίσουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE