ΠΑΦΟΣ: Η πλαστογραφία τον «έστειλε» στο κελί – Παρίστανε άλλον

ΠΑΦΟΣ: Η πλαστογραφία τον «έστειλε» στο κελί – Παρίστανε άλλον

Υπό κράτηση 40χρονος για υπόθεση πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 40χρονου για υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, παράνομη είσοδο στο έδαφος της ΚΔ  και παράνομη παραμονή, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του 40χρονου που κατάγεται από την Γεωργία και διαμένει στην Πάφο, εντοπίστηκε στην κατοχή του πλαστή ελληνική ταυτότητα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν ο 40χρονος φέρεται από το 2005 – 2008 να διέμενε στην Κυπριακή Δημοκρατία με διαφορετικά στοιχεία. Υπέβαλε αίτηση για πολιτικό άσυλο, ωστόσο το αίτημα του απορρίφθηκε στις 3.5.2007.

Έκτοτε όπως διαφάνηκε παρέμεινε παράνομα στο έδαφος της ΚΔ  μέχρι στις 11.6.2008 που αναχώρησε από την Κυπριακή Δημοκρατία και επέστρεψε σε κατοπινό στάδιο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE