Το… happy ending και ο επιθετικός!

Το… happy ending και ο επιθετικός!

Oυδέν νεότερο από τον ΑΠΟΕΛ όσον αφορά τα μεταγραφικά, όμως η δουλειά γίνεται «σιωπηλά» και «μυστικά».

Ο Ντομένικο Τέτι, με συντονισμένες κινήσεις προσπαθεί να κλείσει τα κεφάλαια Καζού – Νατέλ που, αν και δύσκολες περιπτώσεις, οι ιθύνοντες ευελπιστούν πως θα έχουν… happy ending, ενώ το θέμα Νούνο Μοράις θα ξεκαθαρίσει και αυτό μέσα στις επόμενες μέρες.

Όλο το βάρος τώρα, έχει «πέσει» στο να βρεθεί ένας καλός επιθετικός που μπορεί να… τραβήξει το κουπί στην μπροστινή γραμμή της ομάδας. Ο Ιταλός, αξιολογεί ποδοσφαιριστές και έχει ανοιχτή γραμμή με τον Πάολο Τραμετσάνι, αλλά και με τη διοίκηση και μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν στους πρωταθλητές πολλά πράγματα θα διευθετηθούν.

Όλα γίνονται με συντονισμένες κινήσεις, χωρίς να παρθούν βιαστικές αποφάσεις, για το καλό της ομάδας και τον στόχο που έχει ο ΑΠΟΕΛ για να βρεθεί σε Ευρωπαϊκό όμιλο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE