Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο ΠτΔ – Θα ενημερωθεί για το ΓΕΣΥ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο ΠτΔ – Θα ενημερωθεί για το ΓΕΣΥ

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, το πρωί της Παρασκευής (07/06).

Ο Πρόεδρος συνοδευόμενος από τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, θα ενημερωθεί για την λειτουργία του Γενικού Συστήματος Υγείας και ο ίδιος θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την εφαρμογή του συστήματος.

Το Γενικό Σύστημα Υγείας, ξεκίνησε την εφαρμογή του εδώ και μια εβδομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είναι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής με την πορεία της εφαρμογής, ενώ θεωρεί ότι τα προβλήματα που προκύπτουν μπορούν να αντιμετωπιστούν. 

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του ο κος. Αναστασιάδης θα επισκεφθεί τον τέως Πρόεδρο, Δημήτρη Χριστόφια, ενώ θα ενημερωθεί για την κατάσταση υγείας του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE