Προτάθηκε ο Βαλεντίν Ρομπέρζ

Προτάθηκε ο Βαλεντίν Ρομπέρζ

Στον Παναθηναϊκό προτάθηκε ο Γάλλος σέντερ μπακ Βαλεντίν Ρομπέρζ, σύμφωνα με τη NOVA (novasports.gr)…

Ο 32χρονος στόπερ αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών του κυπριακού πρωταθλήματος και ζήτησε να αποχωρήσει από τον Απόλλων Λεμεσού.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρώην παίκτης των Άρη, Σάντερλαντ, Ρεμς και Μαρίτιμο προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, με την περίπτωσή του να είναι -ωστόσο δύσκολη-.

Ο λόγος είναι ότι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2020 και αν δεν αποχωρήσει ως ελεύθερος, τότε υπάρχει η περίπτωση να ζητήσει χρήματα η ομάδα της Λεμεσού.

Πηγή: www.newspao.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE