Ξένο δημοσίευμα τον… ΣΤΕΛΝΕΙ Κύπρο για να αράξει σε Λιμάνι

Ξένο δημοσίευμα τον… ΣΤΕΛΝΕΙ Κύπρο για να αράξει σε Λιμάνι

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Πάφος FC είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδες στο Ισραήλ one.co.il ο ποδοσφαιριστής της Μπεϊτάρ Ιερουσαλή, Ταλ Καχίλα (Tal Kachila).

Παίκτης που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, με συμμετοχές σε Μπνέι Γεχούντα και Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων του Ισραήλ.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος ότι Πάφος FC και παίκτης είναι σε προχωρημένο στάδιο επαφών…

Πατήστε εδώ για το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE