Λογικά κάποιους «ΔΙΚΟΥΣ» του θα φέρει ο Μπεργκ!

Λογικά κάποιους «ΔΙΚΟΥΣ» του θα φέρει ο Μπεργκ!

Τα επόμενα 24ωρα περιμένουν στην Κύπρο οι άνθρωποι της Ομόνοιας, τον Χένιγκ Μπεργκ.

Τον άνθρωπο που θα πρέπει να έχει… στιβαρά χέρια, για να κουμαντάρει το μεγάλο καράβι (για τα κυπριακά δεδομένα) που λέγεται Ομόνοια.

Ο Σκανδιναβός τεχνικός, είναι λογικό να βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον άνθρωπο που ουσιαστικά τον επέλεξε, τον Νεόφυτο Λάρκου.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον ποιες εισηγήσεις θα κάνει ο τιμονιέρης των πρασίνων, για το κεφάλαιο εμβολιασμός.

Όταν αρχίσουν οι μετεγγραφικές ανακοινώσεις, από τα βιογραφικά των παιχτών, θα καταλάβουμε ποιοι θα είναι οι «δικοί» τους παίχτες.

Συμβαίνει με αρκετούς προπονητές, κάποιους παίχτες να τους «αγαπάνε» παραπάνω και να θέλουν να τους έχουν μαζί τους, όπου πάνε να δουλέψουν.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE