Λογικά κάποιους «ΔΙΚΟΥΣ» του θα φέρει ο Μπεργκ!

Λογικά κάποιους «ΔΙΚΟΥΣ» του θα φέρει ο Μπεργκ!

Τα επόμενα 24ωρα περιμένουν στην Κύπρο οι άνθρωποι της Ομόνοιας, τον Χένιγκ Μπεργκ.

Τον άνθρωπο που θα πρέπει να έχει… στιβαρά χέρια, για να κουμαντάρει το μεγάλο καράβι (για τα κυπριακά δεδομένα) που λέγεται Ομόνοια.

Ο Σκανδιναβός τεχνικός, είναι λογικό να βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον άνθρωπο που ουσιαστικά τον επέλεξε, τον Νεόφυτο Λάρκου.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον ποιες εισηγήσεις θα κάνει ο τιμονιέρης των πρασίνων, για το κεφάλαιο εμβολιασμός.

Όταν αρχίσουν οι μετεγγραφικές ανακοινώσεις, από τα βιογραφικά των παιχτών, θα καταλάβουμε ποιοι θα είναι οι «δικοί» τους παίχτες.

Συμβαίνει με αρκετούς προπονητές, κάποιους παίχτες να τους «αγαπάνε» παραπάνω και να θέλουν να τους έχουν μαζί τους, όπου πάνε να δουλέψουν.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφώνημα ΠτΔ στη νέα Πρόεδρο της ΕΔΕΚ - Τι συμφώνησαν

Τηλεφώνημα ΠτΔ στη νέα Πρόεδρο της ΕΔΕΚ - Τι συμφώνησαν

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη νέα Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.