Κιελίνι: «Πρέπει να έχουμε τις… ‘κεραίες’ μας ανοιχτές με Ελλάδα»!

Κιελίνι: «Πρέπει να έχουμε τις… ‘κεραίες’ μας ανοιχτές με Ελλάδα»!

Το έμψυχο δυναμικό της Εθνικής μας ομάδας ενόψει του σαββατιάτικου Ελλάδα – Ιταλία εκθείασε ο αρχηγός της «σκουάντρα ατζούρα», Τζόρτζιο Κιελίνι.

«Πρέπει να κάνουμε τα πράγματα απλά, να παίξουμε το παιχνίδι μας», πρόσθεσε.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Τζόρτζιο Κιελίνι για το Ελλάδα-Ιταλία:

«Πρέπει να κάνουμε τα πράγματα πιο απλά. Να κρατάμε τη μπάλα, να παίξουμε το παιχνίδι μας. Τα πράγματα δεν είναι πάντα καλά. Πρέπει να κρατάμε μία ισορροπία στο παιχνίδι μας.

Να είμαστε καλοί και στην άμυνα και στην επίθεση, παρότι δεν είναι εύκολο. Αύριο έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο, αλλά πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση μας».

Για τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά: «Γνωριζόμαστε όλοι στο υψηλό επίπεδο. Η Ελλάδα διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες. Όπως τον αρχηγό του Ολυμπιακού, τον Φορτούνη.

Έχουμε συναντηθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει εξαιρετικούς παίκτες η Ελλάδα και ξέρουμε ότι αύριο πρέπει να έχουμε τις “κεραίες” μας ανοιχτές».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.