ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι είπαν Ραν Μπεν Σιμόν και Πιέρος ενόψει Σκωτίας

Τι είπαν Ραν Μπεν Σιμόν και Πιέρος ενόψει Σκωτίας

Δηλώσεις για τον αγώνα Σαββάτου (8/6) έκαναν ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ραν Μπεν Σιμόν και ο Πιέρος Σωτηρίου.

Αναλυτικά:

Ραν Μπεν Σιμόν:

«Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Μπορώ να μιλήσω μόνο για την δική μας ομάδα. Eίναι δύσκολο να παίξουν ποδόσφαιρο τον Ιούνιο. Βλέπουμε να υπάρχει δίψα και κίνητρο στους παίκτες μας. Ο αυριανός αγώνας είναι πρόκληση. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους δικούς μας στόχους. Έχω αυτοπεποίθηση και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η πίεση είναι παντού στο ποδόσφαιρο. Οι παίκτες ξέρουν  να την διαχειρίζονται. Υπάρχει ισχυρό κίνητρο στην Σκοτία λόγω της αλλαγής του προπονητή. Η ήττα από το Καζακστάν τους έχει αναγκάσει να τρέχουν για αποτελέσματα».

Πιέρος Σωτηρίου:

«Έχουμε αύριο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο ο οποίος πρόσφατα άλλαξε προπονητή. Οι παίκτες θέλουν  να δώσουν πολλά. Είμαστε 100% συγκεντρωμένοι να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να παλέψουμε για το κέρδος.

Οι απουσίες: «Δεν είναι δικαιολογία, δεν θα μας μειώσει το ηθικό. Υπάρχουν νεαροί παίκτες που αξίζουν να είναι εδώ. Αν τους δοθεί η ευκαιρία θα δείξουν ποιοι πραγματικά είναι και θα καλύψουν το κενό των απουσιών.

Η χρονιά που μας πέρασε: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν δύσκολες στιγμές. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Είμαι αφοσιωμένος στα δύο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς. Από του χρόνου με την βοήθεια του Θεού θα συνεχίσω απ’ εκεί που έμεινα τα τελευταία δύο χρόνια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top