ΛΕΜΕΣΟΣ: Εργατικό ατύχημα - Υπεβλήθη σε εξειδικευμένο χειρουργείο ο 41χρονος Ε/κ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εργατικό ατύχημα - Υπεβλήθη σε εξειδικευμένο χειρουργείο ο 41χρονος Ε/κ

Σοβαρά τραυματίστηκε 41 ετών Ελληνοκύπριος σε εργατικό ατύχημα που συνέβη σε βιομηχανία στη Λεμεσό.

Το ατύχημα συνέβη στη μια τα ξημερώματα του Σαββάτου (8/6), όταν κάτω από άγνωστες μέχρις στιγμής συνθήκες και ενώ ο εργάτης ασχολείτο με το καθάρισμα μύλου ανάμιξης πλαστικό υλικών εγκλωβίστηκε το αριστερό του χέρι.

Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Τραυματισμένος ο εργάτης διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει ανοικτό κάταγμα αριστερού αντιβραχίονα.

Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά σε ιδιωτική κλινική όπου υποβλήθηκε σε εξειδικευμένο χειρουργείο. Η κατάσταση της υγείας του αν και σοβαρή, θεωρείται εκτός κινδύνου.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το εργατικό ατύχημα διερευνούν λειτουργοί του γραφείου εργασίας σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE