Έκλεισε Παπανικολάου

Έκλεισε Παπανικολάου

Το… άλμα στην καριέρα του κάνει ο ταλαντούχος εξτρέμ Γιάννης Παπανικολάου, ο οποίος θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Ο 20χρονος άσος ήταν από τις αποκαλύψεις της φετινής Football League και μετά από πέντε χρόνια ετοιμάζεται να φύγει από τα Χανιά. Ήδη με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τους Κρητικούς, γράφοντας:

«Μετά από μια πολύ όμορφη και γεμάτη χαρές αλλά και λύπες πενταετία στον Πλατανιά ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο κύκλος για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους, καθώς και όλους όσους δούλευαν για εμάς καθημερινά. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως το χρωστάω στον κόσμο του Πλατανιά που από την πρώτη μου μέρα με έκαναν να νιώσω πως τα Χανιά είναι το σπίτι μου. Σας ευχαριστώ ολόψυχα όλους και εύχομαι η ομάδα να είναι σύντομα εκεί που όλοι ονειρεύεστε». 

Όσο για τον επόμενο σταθμό του; Αυτός θα είναι ο Πανιώνιος. Ο νεαρός εξτρέμ τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του Ιστορικού και πλέον μένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Την περασμένη σεζόν ο Παπανικολάου μέτρησε συνολικά 29 συμμετοχές με 4 γκολ και 5 ασίστ.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE