ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μπάι άουτ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Το μπάι άουτ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Πολύς θόρυβος για το τίποτα. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς συνεχίζει κανονικά στο τιμόνι του Ερυθρού Αστέρα εν όψει και της νέας σεζόν. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Βελιγραδίου, οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα παραμείνει στην ομάδα μας» ήταν η λιτή τοποθέτηση του αθλητικού διευθυντή του Ερυθρού Αστέρα, Μίτρα Μερκέλε στην τηλεοπτική εκπομπή Arena Sport.

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο 49χρονος κόουτς θα ήθελε έπειτα από δύο χρόνια θητείας στον Ερυθρό Αστέρα, να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του, έχοντας στεφθεί δύο φορές πρωταθλητής στη Σερβία και οδηγώντας το κλαμπ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κι όχι μόνο, δεδομένου πως ομάδα του κοίταξε στα μάτια μεγάλες ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Νάπολι και η Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας μια καθ΄όλα αξιοπρεπέστατη παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η μετοχή του 48χρονου προπονητή παρουσίασε άνοδο στο προπονητικό χρηματιστήριο χωρίς όμως σε τέτοιο βαθμό ώστε να τον στείλει στον πάγκο άλλης ομάδας.

Όπως έχουμε σημειώσει και πιο παλιά, ο κόουτς Μιλόγεβιτς μπορεί να αποχώρησε από την χώρα μας, ωστόσο διατηρεί πολλούς φίλους στα μέρη μας. Και αρκετοί εξ αυτών έχουν να λένε τελευταία στις ιδιαίτερες και οφ δε ρέκορντ συζητήσεις τους, πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όχι φυσικά για τον πάγκο του Πανιωνίου που υπήρξε η τελευταία του ομάδα της προπονητικής καριέρας του στη χώρα μας, αλλά για ένα κλαμπ με πιο «βαριά» φανέλα και πιο υψηλούς στόχους από το σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Πρόταση πάντως από μεγάλο κλαμπ στην Ελλάδα δεν έφτασε στα χέρια του. Μια φορά, ο κόουτς έχει τη δυνατότητα – όπως λέγεται στη σερβική πιάτσα των ατζέντηδων – έναντι συγκεκριμένου ποσού να «σπάσει» το συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα και να μετακομίσει σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» – ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»  

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top