Συμφώνησε με Βουό – Κρούση και σε αμυντικό

Συμφώνησε με Βουό – Κρούση και σε αμυντικό

Σε συμφωνία με τον Πατρίκ Βουό για την απόκτηση του έχει έρθει o Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος παράλληλα έχει κάνει κρούση και στον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο.

Μπροστά την επιχείρηση καταρτισμού του ρόστερ της νέας σεζόν έχουν ξεκινήσει να βάζουν στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» η οποία μέχρι στιγμής φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βασίλη Βιτλή, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στο α΄ μισό της περυσινής σεζόν στην Δόξα Δράμας και στην συνέχεια στον Ηρακλή έχει δώσει τα χέρια με ακόμα έναν παίκτη.

Σύμφωνα με το Sportime αυτός δεν είναι άλλος από τον Πατρίκ Βουό. Ο Ιβοριανός σέντερ φορ ο οποίος αποτελεί παλιό γνώριμο του Κιλκισιώτη προπονητή από τον ΟΦΗ έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Παράλληλα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η διοίκηση των «κυανόλευκων» φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στον πλάγιο αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα Αλέξανδρο Αποστολόπουλο. Ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας της Ριζούπολης περιμένουν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία μαζί του.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE