Ομόνοια 1948: «Κάποιες μέρες δεν φέρνουν τα καλύτερα μαντάτα…» (συλλυπητήρια ανακοίνωση)

Ομόνοια 1948: «Κάποιες μέρες δεν φέρνουν τα καλύτερα μαντάτα…» (συλλυπητήρια ανακοίνωση)

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Ομόνοια 1948: 

«Κάποιες μέρες δεν φέρνουν τα καλύτερα μαντάτα… Με λύπη πληροφορηθήκαμε σήμερα το θάνατο ενός αγνού και ανιδιοτελή “στρατιώτη” της ιδέας του Α.Σ.Ο.Λ του κ. Ανδρέα Κυπέρα.

Σε εποχές που τα πάντα βασίζονταν στην ατομική προσπάθεια ανθρώπων προσέφερε από το δικό του μετερίζι τα μέγιστα. Κλασική εικόνα για όλους μας να προσπαθεί εναγωνίως να μη χαθούν μπάλες από ανοικτά φιλικά ή προπονήσεις της ομάδας τις οποίες μαζεύαμε παιδιά, πάντοτε με περισσή ευγένεια και γνώμονα το καλό του Σωματείου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και καλό κουράγιο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο στήριξης του Νίκου Χριστοδουλίδη στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών του 2028 εμφανίστηκε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE