Έσπασαν το αμάξι του Παππά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Έσπασαν το αμάξι του Παππά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Νίκος Παππάς βρέθηκε στα Εξάρχεια, όντας καλεσμένος στην ετήσια γιορτή της Υπεροχής Εξαρχείων, όμως άγνωστοι επιτέθηκαν στο αμάξι του.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Νίκος Παππάς βρέθηκε στα Εξάρχεια. Ο άσος του Παναθηναϊκού ήταν ο εκλεκτός καλεσμένος στην γιορτή της Υπεροχής Εξαρχείων, όπου απένειμε μετάλλια στα παιδιά των ακαδημιών της ομάδας.

Παρ’ όλα αυτά, η παρουσία του Παππά στην περιοχή είχε απρόοπτα. Κι αυτό γιατί άγνωστοι έσπασαν ένα τζάμι από το αμάξι του, την ώρα που βρισκόταν στο κλειστό του Στρέφη.

Πηγή: Sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.