«Για την Κύπρο μας» - Έστειλε το σύνθημα η Φλόρα Αντωνίου (VIDEO)

«Για την Κύπρο μας» - Έστειλε το σύνθημα η Φλόρα Αντωνίου (VIDEO)

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδα των Γυναικών για το νικηφόρο ξεκίνημα στο 1ο Aphrodite Cyprus Cup.

Η νίκη επί του Μπαχρείν δίνει αυτοπεποίθηση και δυναμική στην ομάδα μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Πέραν της νίκης, μεγάλη ικανοποίηση προκαλεί και η καλή εμφάνιση της ομάδας μας η οποία κατάφερε να επιβληθεί στο γήπεδο και να φτάσει δίκαια στη νίκη.

"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος  από τη νίκη. Μπορεί να χάσαμε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, όμως το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Η απόδοση της ομάδας μας ήταν πάρα πολύ καλή, ίσως καλύτερη και από ότι ανέμενα και τα κορίτσια έστειλαν σήμερα σε όλους το μήνυμα ότι αξίζουν της εμπιστοσύνης μας και της προσοχής μας", δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Εθνικής μας Άντρος Βασιλείου.

Παράλληλα τόνισε την ανάγκη για ανάλογη συνέχεια, αύριο, στον αγώνα με τη Μάλτα, στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας.

Δηλώσεις έκανε και η σκόρερ της Εθνικής μας Φλόρα Αντωνίου.
 

Δείτε τις δηλώσεις της στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων πτητικών μέσων επιχειρούν στην στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών. Στο σημείο έσπευσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. Επί τόπου έχουν μεταβεί και Βουλευτές Λεμεσού. 

BEST OF TOTHEMAONLINE