ΕΛΛΑΔΑ

ATHENS PRIDE: Ιερέας «κατέβηκε» με σταυρό στο χέρι – Τον μάζεψαν αστυνομικοί – ΦΩΤΟ & VIDEO

ATHENS PRIDE: Ιερέας «κατέβηκε» με σταυρό στο χέρι – Τον μάζεψαν αστυνομικοί – ΦΩΤΟ & VIDEO

Για να… ξορκίσει το ‘κακό’ βρέθηκαν στο Σύνταγμα με σταυρό και σημαίες ο «ιερομόναχος» πάτερ Κλεομένης και υποστηρικτές του, το απόγευμα του Σαββάτου (8/6).

Το Σάββατο (8/6) πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Athens Pride 2019, η μεγάλη γιορτή της διαφορετικότητας και του αλληλοσεβασμού, που φέτος ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου

Λίγο μετά τις 18:30 ξεκίνησε η μεγάλη παρέλασε ενώ ακολούθησαν οι συναυλίες των Ελένς Φουρέιρα, Τάμτα και του Φοίβου Δεληβοριά.

Το χαρμόσυνο -και αγωνιστικό- κλίμα ωστόσο επιχείρησε να διαταράξει ο γνωστός «ιερομόναχος» πάτερ Κλεομένης, ο οποίος εμφανίστηκε στην πλατεία Συντάγματος με μια ομάδα υποστηρικτών του, που κρατούσαν σταυρούς κι ελληνικές σημαίες για να… ξορκίσουν το «κακό», σύμφωνα με το iEfimerida.gr

Για να μην προκληθεί κάποιο επεισόδιο, επενέβησαν αστυνομικοί και απομάκρυναν τον π. Κλεομένη καθώς και υποστηρικτές του από το σημείο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=JAFXsYh4aMA

Ο πάτερ Κλεομένης -τον οποίο είχε «αδειάσει» πέρυσι η Ιερά Σύνοδος, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την Εκκλησία της Ελλάδος- είχε δώσει το «παρόν» και στο Athens Pride του 2018.

Σε ένα βίντεο από την παρουσία του τότε εμφανίζεται να χρησιμοποιεί υβριστικές φράσεις κατά των συμμετεχόντων στο Athens Pride και τελικά να προσάγεται από αστυνομικούς.

https://www.youtube.com/watch?v=7MD-q--zcr4

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top