Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Ο άσος του Απόλλωνα έκανε δύο συνεχόμενα, όπου στο ένα έδωσε συγχαρητήρια στους Πίττα και Σπόλιαριτς για την εμφάνιση τους στο ματς με την Σκωτία.
Ως γνωστό, οι δύο διεθνείς άσοι της Εθνικής Κύπρου ανήκουν στη Λεμεσιανή ομάδα και επιστρέφουν στο Κολόσσι ενόψει της νεάς σεζόν, μετά τους δανεισμούς τους σε ΕΝΠ και Αλκή αντίστοιχα.
Στο άλλο ποστάρισμα, ευχαριστεί με… διάθεση τρολαρίσματος όλους όσοι του ευχήθηκαν σήμερα (09/06) για τα γενέθλια του, αλλά και τους οπαδούς του Απόλλωνα για τα μηνύματα αγάπης που του έστειλαν τις τελευταίες εβδομάδες.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




