Πήρε… γεύση από Κύπρο ο νέος προπονητής της Ομόνοιας! – Ενημερώνεται από Λάρκου και… «πατάνε γκάζι»

Πήρε… γεύση από Κύπρο ο νέος προπονητής της Ομόνοιας! – Ενημερώνεται από Λάρκου και… «πατάνε γκάζι»

Ήρθε στην Κύπρο και ετοιμάζεται να… σηκώσει μανίκια ο νέος προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ.

Ο Νορβηγός τεχνικός βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (09/06) στο νησί μας (τον υποδέχθηκαν άνθρωποι του «τριφυλλιού» στο αεροδρόμιο Λάρνακας) και πήρε μία… πρώτη γεύση από το θερμό κλίμα της πατρίδας μας, ενώ από αύριο αναμένεται να ξεναγηθεί στο «Ηλίας Πούλλος», για να δει από κοντά το προπονητικό κέντρο της νέας του ομάδας.

Επίσης, ο Μπεργκ θα ενημερωθεί για τα πάντα από τον Αθλητικό Διευθυντή, Νεόφυτο Λάρκου και πλέον, αναμένεται να «τρέξουν» οι εξελίξεις στο κεφάλαιο του προγραμματισμού.

Εντός της εβδομάδας, αναμένεται να παρουσιαστεί και επισήμα από τη διοίκηση της Ομόνοιας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE