ΣΟΚΑΡΕΙ η κατάθεση του ξαδέρφου του Ρέγες: «Το αυτοκίνητο ΠΕΤΑΞΕ»!

ΣΟΚΑΡΕΙ η κατάθεση του ξαδέρφου του Ρέγες: «Το αυτοκίνητο ΠΕΤΑΞΕ»!

Ο επιζήσας από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με οδηγό τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, σοκάρει με την κατάθεση του στις αρχές.

Με κάθε λεπτομέρεια, περιέγραψε στις αρχές την τρελή πορεία της Mercedes Brabus των 520 ίππων, που στοίχισε την ζωή στον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες και τον ξάδερφο του Τζόναθαν, ο μοναδικός επιζήσας από το τροχαίο ατύχημα, ο Χουάν Μανουέλ Καλντερόν:

«Κοιτούσα από το παράθυρο. Ήξερα ότι πηγαίναμε πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω τι έκανε ο Χοσέ. Δεν θυμάμαι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το αυτοκίνητο απογειώθηκε στον αέρα. Αρχίσαμε να πετάμε», ήταν τα λόγια του στην κατάθεση που έκανε στις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις αρχές, το αυτοκίνητο του Ρέγες έτρεχε δεδομένα με πάνω από 220 χιλιόμετρα την ώρα, αφού διέσχισε τρελή πορεία 90 μέτρων από το σημείο της πρόσκρουσης, ενώ διέλυσε και ένα τσιμεντένιο φράχτη πάχους 55 εκατοστών.

Το μοιραίο αυτοκίνητο κατά την διάρκεια της τελευταίας του διαδρομής πιάστηκε από δύο ραντάρ στον δρόμο που κινούνταν να κινείται με ταχύτητες πάνω των 220 χιλιομέτρων την ώρα, με την υπερβολική ταχύτητα να θεωρείται και η κύρια αιτία του μοιραίου δυστυχήματος.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE