ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΤΩΜΑ: «Βρέθηκε κάτω από πολύ ύποπτες συνθήκες και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΤΩΜΑ: «Βρέθηκε κάτω από πολύ ύποπτες συνθήκες και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με το απανθρακωμένο πτώμα άνδρα που εντοπίστηκε την Κυριακή (9/6) σε ανοικτό χώρο στην επαρχία Λάρνακας.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χαράλαμπος Ζαχαρίου, ανέφερε ότι «λίγο μετά τις έξι το απόγευμα (9/6) η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε ανοικτό χώρο στο έδαφος Κιτίου, και κατά την κατάσβεση μπάλας σανού εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα ανδρός. Είμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια διερεύνησης της υπόθεσης, στη σκηνή γίνεται αυτοψία από ιατροδικαστές και την Αστυνομία, και είναι πρόωρα να λεχθεί οτιδήποτε αυτή τη στιγμή».

Πρόσθεσε ότι «το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι το πτώμα εντοπίστηκε κάτω από ύποπτες συνθήκες».

Ερωτηθείς κατά πόσον υπάρχουν ενδείξεις που να υποδεικνύουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ο κ. Ζαχαρίου απάντησε πως «σ` αυτό το στάδιο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται».



Κληθείς να αναφέρει κατά πόσον οι ιατροδικαστές που κλήθηκαν στη σκηνή δηλαδή οι Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, κατέληξαν σε κάποιο συμπέρασμα, είπε πως «οι ιατροδικαστές μαζί με την Αστυνομία προβαίνουν σε αυτοψία».

Σε ερώτηση κατά πόσον το πτώμα που εντοπίστηκε ήταν δεμένο, ο κ. Ζαχαρίου απάντησε πως δεν μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες και σημείωσε πως η ανθρώπινη σορός «βρέθηκε κάτω από πολύ ύποπτες συνθήκες και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται».



Ερωτηθείς κατά πόσον εντοπίστηκε κάποιο συγκεκριμένο μέσο (όχημα) που ενδεχομένως να μετέφερε το πτώμα στο σημείο όπου βρέθηκε, απάντησε πως «σ’ αυτό το στάδιο δεν μπορούμε να πούμε οτιδήποτε περισσότερο πέραν των όσων έχω αναφέρει».

Σημειώνεται πολίτης είχε ενημερώσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στην περιοχή και όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του είδε το απανθρακωμένο πτώμα και ειδοποίησε την Αστυνομία.



Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου και του ΤΑΕ Λάρνακας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας και μέλη διαφόρων Υπηρεσιών της Δύναμης.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί σε μεγάλη απόσταση, και η περιοχή θα φρουρείται από άνδρες της Αστυνομίας καθ` όλη τη διάρκεια της νύχτας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE